Foto: Yalo Urban Boutique Hotel

Exclusief “GOLDEN LEIE” arrangement

Varen, diner, overnachten, ontbijt en terugvaren.
Verken eerst De Leie vanop het water met jou als kapitein van een charmante sloep, geniet van een uitmuntende maaltijd in een gerenommeerd restaurant op een buitengewone locatie mét overnachting aan het water. Op de tweede dag start je met een stevig ontbijt waarop je de sloep terug neemt.

Hoe ziet dit arrangement eruit:
Dag 1:
We verwachten jou om 17u00 te Drongen bij Leie Yachting voor alle nodige informatie; we leren jou de sloep star- ten, varen, aanmeren en dichtleggen. Zo ben je helemaal klaar om te vertrekken tegen 17u30 en De Leie te gaan verkennen. Tegen 19u00 verwachten ze jou bij Nenupahr voor de check-in. Gevolgd door een driegangendiner “Goude Leie” (incl. glas cava of mocktail en koffie of thee, excl. andere dranken) Geniet van een heerlijke nacht aan de oevers van De Leie.

Dag 2:
Vanaf 08u00 ontvangen ze jou met een heerlijk ontbijt. Tijdig ingepakt, geniet dan nog even van jouw sloep, we verwachten jou pas tegen 12u00 terug in Drongen.

Interesse of reserveren?
Stuur snel een mailtje zodat we de beschikbaarheid kunnne nakijken naar: info@hotel-nenuphar.be
Vergeet de gewenste datum en aantal personen niet te vermelden.

PRIJSIDEE
De prijs voor dit pakket varieert naar het aantal personen. Voor de sloep wordt wel een waarborg van €200 cash gevraagd, (deze krijg je terug indien de sloep in dezelfde staat terug komt zoals meegegeven).

Met 1 koppel - €599,00 per koppel

Met 2 koppels - €459,50 per koppel

Met 3 koppels - €413,00 per koppel

Met 4 koppels - €395,00 per koppel